1e etappe Salzburg – Bischofshofen


image

Een heel eind hebben we de rivier de Salzach gevolgd en na de eerste klimmetjes lekker koffie met apfelstruddel! Kiet had ons ondertussen weer ingehaald en ook hij heeft zo’n strudel in zijn geheel weg kunnen werken. Hup, weer verder in de regen en na een beetje zoeken vonden we de zwaarste klim van de dag! Even rekken en strekken en wat eten en drinken en vooruit… omhoog! Het viel gelukkig mee, hij was korter dan verwacht!

Nu volgde een 10 km lange rit op de autobaan, met ook de nodige lange klim! Maar goed ons nieuwe motto: “Bergen, er zijn geen bergen!”, zorgde ervoor dat ook dit geen probleem was!  Kiet wachtte ons op in Pfarrwerven en daarna was het laatste stuk naar Bischofshofen ook geen probleem. Bijna 60 km gefietst en om 14:30 uur aangekomen op de eindbestemming!

Kiet had een geweldig gasthaus geregeld midden in de bergen in het plaatsje Lehen! Met de auto ong 15 minuten weer terug en met een super uitzicht op de groene bergen! Na een heerlijke douche, de fietsen onder de bagger vandaan gehaald en dan lekker eten in het dorpje!

imageimageimageimageimageimageimage